Algemeen

Wil je iets weten over de Delflandruiters of de activiteiten die de vereniging organiseert? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lid worden of informatie over wedstrijden?

Wil je lid worden, iets weten over wedstrijden? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contributie of facturen

Heb je vragen over je lidmaatschapsfactuur en/of betalingen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Clinics

Wil je iets weten over de clinics die de Delflandruiters organiseren of je opgeven voor een clinic? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Website

Valt je iets op aan de site, wil je er iets over vragen of wil je een bericht op de site laten plaatsen? Stuur dan even een mailtje aan de webmaster via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.