Wil je je lidmaatschap opzeggen of wisselen van vereniging?
Alle wijzigingen voor 2017 moeten voor 1 december a.s. bij de KNHS bekend zijn! Op of na 1 december kunnen deze wijzigingen niet meer (kosteloos) worden doorgevoerd.

Huidige leden:
Indien je lidmaatschap wil opzeggen, of wanneer je een adreswijziging hebt gehad, dit graag vóór 1 december a.s. doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je lid worden?
Ook in 2017 bedraagt de contributie van de Delflandruiters €25,00 per persoon per jaar (exclusief kosten KNHS en eventuele startpassen). Als DLR-lid krijg je onder meer korting op deelname aan clinics en wedstrijden van de Delflandruiters.

Wil je lid worden? Dan is het belangrijk dat je het lidmaatschap bij je oude vereniging voor 1 december a.s. opzegt. Je kan daarna per direct lid worden van de Delflandruiters. Aanmeldingen voor lidmaatschap kunnen worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afmelden startpas
Is je paard verkocht, overleden of wil je met dit paard geen wedstrijden meer rijden? Denk er dan om dat je je startpas op tijd afmeldt bij de KNHS. Dit kan je zelf regelen via mijnKNHS.nl

Let op: het afmelden van startpassen van 2017 dient vóór 1 december 2016 te gebeuren, anders ben je het gehele bedrag van de startpas verschuldigd!
Sinds vorig jaar zijn startpassen overigens gewoon 12 maanden geldig, vanaf de maand waarin je de pas aanvraagt. Wil je niet dat deze startpassen voor een jaar worden verlengd? Ook hier geldt een opzegtermijn van 1 maand.