Zondag 7 juni vond de jubileumclinic plaats ter ere van het 65 jarig bestaan van PSV Delflandruiters. Het was een schitterende, zonnige dag.

Er werden clinics én demonstraties met hun eigen paarden verzorgd door Diederik van Silfhout, Patrick van der Meer en Danielle van Mierlo, Grand Prix jurylid Mathie Boomaars zorgde voor deskundig commentaar en begeleide de bijscholingsbijeenkomst voor instructeurs.

Naast de clinics werden er verspreid over de dag diverse demonstraties verzorgd door: Morgan Lashley (bewegingsleer en hartslagmeting),  Aimee Albers van www.pastmijnzadel.nl, Judith Hoogweg en Alixia Hodge met een Balance Board en Karin Toetenel over Bitfitting.

Ook aan de kinderen was gedacht, zo was er een clown, konden ze glittertattoo's laten plaatsen, meedoen aan de kleurwedstrijd of een ritje op een pony maken.
De kleurwedstrijd is gewonnen door Amy Janszen, zij wint een half uur pony rijles aangeboden door trainingsstal Maike Wiebelitz, de andere prijzen zijn gewonnen door Veerle van der Meer en Anoek de Kool. Zij ontvangen allemaal binnenkort de gewonnen prijs thuis.

Van de deelnemers aan deze dag zijn foto's gemaakt door: www.RdLfotografie.weebly.com, www.SA-DYOSHOTS.com, www.demivanreevenfotografie.nl, www.desireefotografie.wix.com/desireefotografie  Een groot aantal sfeerfoto's van deze mooie dag kan je hier vinden (of door op de fotocompilatie hieronder te klikken).

Graag willen wij alle sponsoren en standhouders bedanken, zonder hen was deze dag niet mogelijk geweest: Trainingsstal De Hoeve, The Horse Store, Aviiso paardenhaarsieraden, Koornneef Relatiegeschenken, Firma van Buiten, Santen en Gasille Makelaars, Rabobank Westland, 7Sins kleding, Tuincentrum Ockenburgh, Ad van Heijningen onderhoud en service, pastmijnzadel.nl, Aad van den Burg BV van Kia Westland, Sporthorse Health plan, Ad van den Elshout dakdekkers en loodgietersbedrijf & Trainingsstal Maike Wiebelitz.

Op naar het volgende jubileumevenement, het feest op 13 juni as.!

Klik op onderstaande foto voor alle sfeerfoto's van de clinic.