De concept startlijst voor de clinic van 18 november 2018.

 

 

Al jarenlang organiseren de Delflandruiters een wintercompetitie.

De wintercompetitie wordt verreden in januari, februari en maart. De competitie bestaat uit 3 wedstrijden en gereden in de klassen B, L, M en Z.

 

Data wintercompetitie 2017

Zondag 22 januari 2017

Zondag 12 februari 2017

Zondag 5 maart 2017

Klik op onderstaande afbeeldingen voor de flyer en het reglement van de wintercompetitie 2017 in volledig formaat. 

Kampioenen Ruiterhuiscompetitie 2016

 Klasse Kampioen  Reservekampioen 
 B  Jamie Olierook - Chanel Tessa van Rossum - Gelektric
 L1 Maxime Lievaart - Gimmick Marjolyn de Baat - Lord Dragon
 L2 Weija Versteeg - Esquire Sabine Hoogkamer - Armani
 M1 Lizanne Verbeek - Hooipolder's Tyrone  Willeke Osnabrug - Alano  
 M2 Sabine Rusticus - Beau  -
 Z1 Lotte van den Herik - Darlinde M  Monique Veenvliet - Odieta 
 Z2 Claire Willems - Amazing Little Me   -

2016_03_06_Finale_Wintercompetitie_2016

Klik hier voor de kampioenen van de Ruiterhuiscompetitie tussen 2003-2015

 

Bij vrijwel alle activiteiten die we vanuit de Delflandruiters organiseren staat het paard centraal. De organisatie van de activiteiten zoals wedstrijden, clinics of een dagje uit is in handen van steeds wisselende groepjes leden. Iedereen die dat wil, kan actief betrokken zijn bij de vereniging. Een greep uit onze activiteiten:

 

Wintercompetitie
Tijdens onze wintercompetitie, die bestaat uit een aantal dressuurwedstrijden, kun je je meten met andere combinaties van jouw niveau. Voor de winnaars zijn statiedekens beschikbaar. De wedstrijden tellen uiteraard voor promotie en zijn ook opengesteld voor leden van andere verenigingen. Al vele jaren is ’t Ruiterhuis hoofdsponsor van deze competitie die daarom ook wel bekend staat als de Ruiterhuiscompetitie.

 

Clinics
Zo’n vier tot zes keer per jaar nodigen wij een (bekende) instructeur of instructrice uit voor het geven van een clinic. Een leerzaam evenement voor meerijdende combinaties en toeschouwers, die op deze manier hun kennis over het paardrijden kunnen vergroten. Delflandruiters-leden kunnen tegen een gereduceerd tarief en met voorrang aan deze clinics meedoen.

Foto: Clinic van Gerco Schröder (2013)

 

Uitstapje
Eén keer per jaar organiseren wij een uitstapje voor alle leden, bijvoorbeeld naar een paardenevenement of een bekende (dressuur/spring)stal. Er zijn door de jaren heen al vele leuke dagjes uit georganiseerd naar onder andere een paardenmelkerij, het NK Dressuur in Hoofddorp, Dekstation de Havikerwaard, Deurne, Aachen enz .enz. Zo’n dag wordt meestal afgesloten met een gezamenlijk etentje. Het is dus naast een leerzame, ook een gezellige dag.

Foto: Dagje uit naar het NK dressuur in 2013

 

Viertal
Door de jaren heen heeft de Delflandruiters regelmatig een viertal gehad. In 2014 heeft ons Z-viertal zelfs mee mogen doen aan de Hippiade.  

 

Foto 1: L-Viertal bij de Merrel-Cup (2008) Foto 2: Z-viertal op de Hippiade (2014)

 

Ideeën of suggesties?
Samen zijn we, en maken wij, de vereniging. Als verenging hebben we het altijd super gezellig, te voet en te paard. Mocht je nog een leuk idee hebben wij horen het graag!
Wil je een keer meehelpen om nader kennis te maken of je contacten te onderhouden, je bent van harte welkom bij een van onze activiteiten. Heb je “iets“ met paarden of vind je de sport gewoon prachtig om te zien, bij de Delflandruiters staat het verenigingsgevoel op de eerste plaats.

Foto: Dagje uit 60-jarig jubileum (2010)

De Delflandruiters organiseren regelmatig leuke clinics. Niet alleen dressuurclinics waarbij ook grote namen zoals Patrick van der Meer, Emmelie Scholtens, Dominique Filion, Bart Bax, Tommie Visser en Theo Hanzon bereid zijn gevonden de Delflandruiters les te geven, maar ook springclinics van bijvoorbeeld Gerco Schröder en Ilonka Kluytmans. Daarnaast wordt zo nu en dan een andersoortige clinic georganiseerd zoals een clinic van een paardenfysiotherapeut, veterinaire cursus of houding- en zit clinic. Heb je een idee voor een leuke clinic stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , en misschien gaan wij wel met jouw idee aan de slag.

Wie aan de clinics en activiteiten van de Delflandruiters mee wil doen, verbindt zich hiermee aan het clinicreglement.

 

Volgende clinics

In het tabblad agenda kan je altijd alle activiteiten van de Delflandruiters terugvinden zo ook de clinics die in de planning staan.

 

Wie aan de clinics van de Delflandruiters mee wil doen, verbindt zich hiermee aan het clinicreglement.

Het clinicreglement kan je hieronder raadplegen (Klik op onderstaande afbeelding voor de PDF in origineel formaat):